Header image  
 

Click here!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 Olet täällä: STUDY ROOM / Aloita opiskelu tästä! (FI-DE)
 
Aloita opiskelu tästä!

Valitse kappale:

1A) Hei!

1B) Kuka sinä olet?

1C) Kyllä! Ei...

1D) Kiitos!

1E) Anteeksi!

1F) Tervetuloa!

1G) Hyvää päivän jatkoa!

1H) Onnittelut!

1I) Mitä kuuluu?

1J) Mielipide

1K) Tapaamisesta sopiminen

SEURAAVA KAPPALE!

 

Anna hyvän kiertää - Tue LinguHousen ilmaispalveluja!

LinguHousen palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien internet-käyttäjien hyödynnettävissä. Jos käytät palvelujamme ja vieläpä pidät niistä - anna hyvän kiertää! Sillä raha ei todellakaan merkitse kaikkea. Olisimme iloisia, jos voit harkita antavasi hieman myönteistä palautetta ja aikaasi:

  • Voit kertoa tuttavillesi ja muille netin käyttäjille LinguHousesta! Erilaisissa foorumeissa, keskustelupalstoilla, muissa blogeissa, sosiaalisissa verkostoissa, virtuaaliyhteisöissä... Voit helposti lisätä sivustomme kirjanmerkkeihisi (Bookmarks) vasemmalla näkyvän '+BOOKMARK'-nappulan avulla (Del.icio.us / Digg / MySpace / Facebook / Reddit / Google...) - arvostamme jokaista saamaamme 'ääntä'! Liity LinguHouse-faneihin Facebookissa! Sanan levittäminen on ehdottomasti yksi parhaimmista tavoista tukea tätä projektiamme!

    Facebook fanDigg LinguHouse!
  • Voit aina auttaa muita LinguHousen käyttäjiä Chat Roomissa tai antaa oman panoksesi Study Roomin opintomateriaalin kehittämisessä. Voit myös ylläpitää omaa blogiasi LinguHouse Blog Roomissa, jotta muutkin voivat oppia Sinulta!
  • Voit halutessasi kääntää joitakin niitä eri palvelujemme esittelytekstejä, joita ei vielä ole käännetty Sinun kielellesi.
  • Jos Sinulla on oma nettisivusto, voit lisätä teksti- tai logolinkkimme sivuillesi, jotta myös Sinun oma vierailijakuntasi löytäisi LinguHousen hyödylliset, ilmaiset palvelut!
  • Ryhdy LinguHouse Freelanceriksi! Lue lisää 'Tietoa meistä' / 'Freelancer'.

Toiveenamme on, että LinguHouse kasvaa ja kehittyy edelleen yhä useampia käyttäjiä hyödyttäväksi ilmaispalveluksi! Kiitämme panoksestasi!

 

TAKAISIN YLÖS

 

Hotel Search by HotelsCombined